• Home
  • Blog
  • Cikkek
  • 4 egyszerű tipp, hogyan hozzunk létre egy érdekes profilt

4 egyszerű tipp, hogyan hozzunk létre egy érdekes profilt

4 egyszerű tipp, hogyan hozzunk létre egy érdekes profilt

Manapság akik egyedül(single) vannak, elég biztos, hogy használnak legalább egy online társkereső webhelyet. Egy érdekes profil létrehozása kihívás lehet számodra. Hogyan tűnjél ki a több száz felhasználó közül? Tanácsot adunk neked.

Az online társkeresés a mai modern élet része. A társkereső oldalaknak köszönhetően azonos érdeklődésű, tulajdonságú és véleményű emberekkel ismerkedhetsz meg, akikkel máshol lehet nem is találkoznál.

Minden online társkeresőnek a profilja a névjegykártyája. Függetlenül attól, hogy éppen előszöször hozod létre profilodat, vagy már a meglévőt szeretnéd módosítani, végy inspirációt ezekből a tippekből.

Válasszd ki a megfelelő fényképet

Az online világban a fénykép kulcsfontosságú. Ez az első dolog, amit a felhasználók látnak. A fotókkal nem csak az arcodat, hanem az életedet is megmutatod. Ajánljuk, hogy olyan profilfotót töltsél fel, ahol pl. sportolsz, vagy valahol éppen nyaralsz.

Az aktív emberek vonzóbbak mások számára. Emeld ki azokat a tevékenységeket, amelyeket a szabadidődben töltöl. Eggy tipp a szakértőktől? Az esély, hogy szimpatikusabb legyél mások számára, növekszik, ha mosolyogsz a fotón.

Alapozz az őszinteségre

A profilod kitöltésekor légy őszinte. Nem akarsz senkit hazugsággal lenyűgözni, biztosan szeretnéd megtalálni a megfelelő partnert aki úgy szeret amilyen vagy valójában. Ezért ne félj önmagad lenni.

Ha nemismerünk be néhány extra centimétert, vagy néhány felesleges kilót, az még jelent problémát a társkereső oldalon. De egy személyes találkozásnál ez már nagyobb gondot jelenthet. Ne feledd, hogy amit te tökéletlenségeknek tartassz, a másik fél vonzónak tekintheti.

Légy nyílt és konkrét

Biztosan több olyan profillal találkoztál már, ahol a felhasználók szeretnek utazni, főzni vagy sportolni. Légy konkrét. Melyik a kedvenc kirándulási helyed? Melyik a kedvenc ételed? Ezekre a válasz segíthed  a beszélgetés elindításához.

A nők inkább a részletesebb profilokat előnyösítik, a férfiak nem. Tarts meg néhány információt az első üzenetre.

Érezd jól magad és légy pozitív

Az ismerkedés szórakozás is, ha könnyedén tekintel rá. Tehát hagyd ki az összes negativitást a profilodból. Írj arról, hogy mit szeretsz, milyen embertípust keresel, és mi érdekel..

A profilodnak az optimizmust és a lelkesedést kell tükröznie. A felhasználók azt szeretnék, hogy a veled való élet szórakozó és érdekes legyen.